Friday, December 11, 2009

Mainan dan Mainan








7






Just balik from teman Aina makan. ngee~ I punye food tak habis pun, fries bagi kat Wani and Zati. Habis-habis je makan, macam biasa merayap sekejap area tu. Teng-teng-teng! Lihatlah apa kami jumpa! Kedai ala-ala Toys 'R' Us! Owh. Ini mesti satu berita gembira buat adik-adik I. HOHO. Eh, jap. Dorang kat Malaysia. Ngee~ Selamat.

Ye, sangat banyak ye mainan di situ. Mula-mula nak beli Monopoly, bak kata Aina, "Kalau boring, kita main la." Namun, oleh kerana harganya yang agak menakutkan purse saya, maka perlahan-lahan kotak monopoli itu diletakkan kembali, dan dipandang sayu. tsk tsk tsk :( (eyh, auni, thesis ko pun belom siap, ade hati nak main monopoli????)


Best sangat! Rasa macam masuk dunia kanak-kanak balik. BAHAHA. Dulu masa kecik I tak main Barbie. Tak mampu. uhuk2. Tapi disebabkan nak jugak anak patung, I ambik lebihan kain baju mak yang tak guna dah. I pintal-pintal. Ikat kepala. Ikat tangan. Ikat kaki. Haa! Jadilah patung mainan Barbie Handmade.. Rambut pulak letak benang mak banyak-banyak. (pastu biarkan je sepah..ngee~)




Pelbagai rupa mainan dan slippers. harga? Berpatutan and manyak maa choice nye.Ngee~



and I bought this Glow In the Dark. HAHA. Todi dah ade teman tidur dah lepas ni. Tengok muka dia senyum. (padahal memang memang mulut die dijahit untuk senyum sejak azali.BAHAHA)


Oh.not to mention, I dapat 4 keychain free. Sila cemburui saya. ngee~



p.s : time taip bende ni tangan terketar-ketar, kaki menggigil, and sakit perut, Sebab SEJUK. huu~


4 comments:

Aina Alia bt Rahim said...

bg la aku keychain tu 2! xfair ingat dapat satu je! padahl aku bli lg byk kot.myb dye xsempat bg aku sbb aku da blah awal2 sbb dye myampahkan.ko bli satu brag je mane bley dooo

aunishbini said...

haha. tadi sy offer xnak. sombong ek? ok2,esok sy bg.haha. jgn lupe claim. wee~

Aina Alia bt Rahim said...

xnk la wey hehe amek je la..hadiah hri jd aku tuk ko taun depan.xpon sedekah je.aku xske kedai tu kuikuiku

aunishbini said...

eeeeee! birthday taun depan cite lain. xnak hadiah ni! xnaaaakkkkkkkkkk!! TAKNAK!!! Ambikla ni...uhuk2..bagi kat sham ke, q ke. hahaha ;p