Saturday, December 26, 2009

I See You on 26th







"I see You"

-Jake Sully and Neytiri, AVATAR-

Today, we went to Cairo semata-mata nak tengok Avatar. HAHA. Memang cam lambat sikit dari orang lain yang dah tengok awal-awal, tapi hanya ni je masa yang kami serumah jumpa. Kebetulan plak hari ni memang officially tade kelas. Ape lagi, kol 8 berangkat terus ke Cairo. But on the way, got some probs dengan ada Arab gaduh kat stesen minyak melambatkan lagi perjalanan kitorang. But alhamdulillah, sampai gak City Star around 11.40am, and terus beli tiket for show on 1.00pm which is LE30 ( LE 15 ticket + LE 15 3D specs). HAHA. Next time kalau nak tengok movie 3D tak perlu la beli lagi kan, kan..??

Overall, the movie was superb + great!!!! :) You people out there, jangan lepaskan peluang experience the 3D world niiii!! PANDORA was ah-mezing. ow-sehm! Fuh. Speechless. Wonder how the director can imagine this movie 15 tahun yang lepas, masa 3D pun tade lagi. Haih~

But due to some probs semasa tayangan tadi dengan tiba-tiba lak sound die mereng semacam for about half an hour terus membunuh excitement kitorang. Haih~ kacau gile. Tapi, tak rugi la datang City Star hanya sebab nak tengok Avatar sebab memang berbaloi-baloi ^_^

So, since dah memiliki 3D specs, apa lagi, terus bergambar sakan jadi model sorang-sorang. HAHA, ape lagi? meh beli 3D specs yang anda boleh gunakan juga di tepi pantai dan di mana-mana sahaja yang sewaktu dengannya. YEAH. ngeee~ JOM ber3D bersama kamiii, auni aina wani dan zati ^_^

Ya, berbagai macam gaya boleh anda style kan dengan 3D specs ini. BAHAHA. It was my second-time 3D movie. First time, kat midval tengok Journey to The Centre of the Earth.



And i'm looking forward for 3D world of Alice in Wonderland next year starring.....JOHNNY DEPP!! :)


p/s : i never meant to. sorry. i see you :)


6 comments:

illmie rozlan said...

tiket korang le15 je?..ktorang ari2 kena le30...total harga le45...

tp avatar mmg gempaq....james cameron mmg genius...terharu ak tgk cite tuh..haha

Aina Alia bt Rahim said...

lolololololol
ble nk pass gmbaaa? cess! :D

Chenta said...

woot! beta pun tak tengok lagi cite ni T__________T

best lagu. happy nu year.

aunishbini said...

illmie,
maybe sebab tgok show 1pm kot. but if tgok kol 3,4 mmg LE30. hebat kan james cameron.gile berpandangan jauh.huhu

aina,
sorry wey. skype offline ari ni. dr ptg td kot tade kat umah.baru balik ni. dah pass kat pd zati. ade x zati bg?

ecah,
haha. gi ar tgok. smart ar.
selamat bertaun baru juge ^_^
aah. marie digby. sweet voice.hehe

shapikapikabon said...

ceh!
menjealouskan!
HAHA. :P

p/s : not to worry.AVATAR,tggu kami datang. :P

aunishbini said...

to: pika
from : avatar

kami tak tunggu pun pika dtg. lalala~

haha. jgn jeles woh. cepat tueee. hee