Sunday, December 27, 2009

Bila Saya Hanya Mampu Mengadu



saya rasa panas sangat
badan saya merah-merah sana-sini
ada rupa nak lebam-lebam jugak
kalau awak pegang saya
saya sakit sangat
rasa macam berdenyut-denyut je
kawan saya pulak sakit dah
penat kata dia
rasa macam lenguh-lenguh satu badan
sebab tadi tolong tuan saya
main volleyball
Sports Day Mansoura-Manchester Medical Programme 2009/10
dapat nombor 3
hebat kan?
......
3 daripada 3 teams yang bermain
HAHAHA
memang tak hebat.
*~*
yang penting still dapat hadiah. HAHA

tapi tuan saya cakap dia tak kesah menang kalah
sebab dia memang tak terel main
servis bola pun macam budak-budak
seb bek ada gak yang lepas
yang penting happy and freekan mind
yeah!
kami pun walaupun kami sakit gile now ni
tapi kami hepi
sebab dapat tolong tuan kami
and kami tau tujuan kami kat dunia ni bukan hanya untuk makan dan menaip menulis
tapi untuk bermain volleyball juga

sekarang pukul 9.24pm
cuaca SANGAT sejuk
asap kepul-kepul keluar mulut
tapi saya masih panas
dan masih merah
masih sakit
:(


p/s : saya adalah tangan, kawan saya adalah bahu

lagak seorang pemain dengan gaya siapa-berani-lawan-aku-ganyang-gila-sampai-melutut-tanak-men-dah
dan bola itu bukan bola volley
cuma hiasan semata-mata

p/s: bestnye kalau ade orang urut

2 comments:

shapikapikabon said...

get well soon. :)

pika lagi teruk.
tak pegi pun.

p/s : sy mmg tak active outdoor games. :D

aunishbini said...

tu la pasal pika.sakit kot sampai sekarang. mmg myakitkan. tapi tape, puas walaupun kalah.haha

pika,tolong urutkan..hehe