Tuesday, December 29, 2009

My Dear Atie


Awak
Relaxla ok.
Walaupun saya sekadar menemani awak secara emergency,
saya tahu, awak berani apa walaupun without saya tadi.
you keep on petik walaupun dah banyak lari
if saya, dah lama saya buat benda lain. HEHE

Your strength bukan terletak kepada adanya saya kat tepi awak tadi
BUKAN awak, BUKAN
Saya teman awak sebab saya nak awak tahu yang kuatnya awak bukan sebab ada teman
tapi kuatnya awak sebab awak sendiri berani ke depan
the strength is in YOURSELF.

Tak semua orang berani macam awak
Tak semua macam awak
walaupun awak practice beberapa hari je
tapi awak cuba jugak ke depan
walaupun result dia tak seberapa mana
tapi yang penting awak berani, ok?

Next time ade lagi
kali ni, makesure awak buat betul-betul
walaupun tanpa saya ok?
but anything, i'm always here for you dear if nak mintak tolong ape-ape :)

Jangan jadikan kisah hari ni as penghalang
jadikan ni as batu loncatan
biar orang tengok awak macam hampeh tadi
nanti, buat comeback yang gempak!
Ha, kata nak practice sebulan
all the best tau?

tadi saya buat je apa yang terdaya tolong awak
sorry lah if tadi pun saya macam tak tahu nak tolong apa
sebab saya memang tak tahu apa-apa pasal gitar
huhu

nervous tu perkara biasa awak
kali ni dah jatuh, next time bangun balik
meshi?
^_^



p/s : presentation oh presentation....
p/s/s: jatuh itu perlu, supaya kita sentiasa beringat :)
p/s/s/s : waiting for you

5 comments:

saye sahaje said...

haha~byk lgu td xnyanyi kan.,.,.,.,
cgt memalukn.,.,.,
thanx teman.,.huuuu :)
sayang auni

aunishbini said...

haha,aah.byk kot.
tape2. nxt audition ade lagi
bangga pe dpt temankan ^_^

koshary said...

presentation ohh presentation..XD
btw, korng best pe tdik woh!

aunishbini said...

kucai, jgn lupe anta surat hire jd pelakon.haha
presentation ohhhhhhh presentation. =)

saye sahaje said...

best ke??ceh.,.,kucai nk suwoh kte puji die nye best la tuh.,.,.
hak3.,.,
ye2.,.BIG cgt best.,.,plus the ponography???haha.,.,pictomography eyh??